Hibridna i e-vozila

Već se dugo govori o “budućoj mobilnost”,
no ta je budućnost već danas.

Predstavljamo Vam hibridna i e-vozila marki Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i ŠKODA.

VW ID. Obitelj

Na putu do mobilnosti s manje štetnih emisija.

Budućnost mobilnosti trebala bi biti bez emisija. Ne samo za pojedince, nego za sve. Na putu do toga potrebne su nam svestrane tehnologije pogona koje nude bolje performanse u kombinaciji sa smanjenom potrošnjom te koje su najbolji mogući dokaz da svi mogu pridonijeti na svoj način.

VW ID. obitelj vozila s potpuno električnim pogonom voze se mirno i bez emisija CO₂ , a pri tome impresioniraju svojom učinkovitošću. E-motori kao inovativna pogonska tehnologija su tihi, slabih vibracija i impresioniraju svojim snažnim okretnim momentom. To znači zadovoljstvo u vožnji od samog početka. Učinkovitost električnih automobila također ćete osjetiti i u novčaniku, jer su u usporedbi s konvencionalnim pogonima operativni troškovi električnog vozila znatno niži.

Audi

Uz električnu mobilnost u održiviju budućnost

Elektrifikacija i digitalizacija predstavljaju važne teme našeg vremena. One su ujedno i ključ za održiviju budućnost. U Audiju potpuno elektrificirana vozila nose naziv e-tron.

Električna je mobilnost ključ za održiviju mobilnost diljem svijeta. Zato smo si postavili cilj da do 2025. godine ponudimo 30 elektrificiranih vozila, među kojima će biti 20 potpuno električnih automobila bez lokalnih emisija CO₂ u električnom modusu. Električna mobilnost za nas je glavni element održivijeg i klimatski povoljnijeg prometnog sustava.

“Električna vozila na bateriju” (BEV) nude neke zanimljive prednosti u odnosu na motore na izgaranje. Zbog svog koncepta ova vozila ne ispuštaju lokalne emisije CO₂ i stoga uzrokuju manje zagađenje zraka u gradovima. Urbano okruženje također ima koristi od niže razine buke gotovo nečujnog elektromotora. U vozilima se većinom primjećuju tek zvukovi vjetra i vožnje. Zabava u vožnji nije zanemarena zahvaljujući trenutno dostupnom okretnom momentu. Kada je u pitanju ubrzanje, e-tron je daleko ispred mnogih motora na izgaranje.

SEAT

Električna rješenja za bolju mobilnost. Vrijeme je.

Mi u SEAT-u naše buduće gradove vidimo kao blistave životne prostore. Zbog toga je naša ponuda električnih rješenja koncipirana tako da vam stavljamo na raspolaganje brojne dodatne prednosti. Prelazak na rješenja električne mobilnosti znači usmjeriti pogled u budućnost. Ekološki prihvatljiviji i udobniji način kretanja. Manje buke i maksimalan okretni moment elektromotora – veći užitak u vožnji.

S markom SEAT pozitivna promjena nikad nije bila jednostavnija.

CUPRA

Doba čistih performansi.

Električna mobilnost nudi inteligentno i održivo putovanje koje donosi brojne prednosti. Optimizirane performanse i još veća ekološka prihvatljivost. Performanse marke CUPRA i prednosti elektromobilnosti prava su inovacija: maksimalan okretni moment i niže emisije.

ŠKODA

Životni stil koji nudi e-Mobilnost obiluje prednostima

Vremena se mijenjaju. Konačno je došlo vrijeme da nove tehnologije prije svega služe čovječanstvu. Dani besmislene pretjerane potrošnje su iza nas. Vrijeme je iznenađujućih, pametnih ideja koje u svakodnevnu rutinu donose dašak čarolije. Vrijeme da naše živote obogatimo ljudskošću i zabavom.

Uz modele ŠKODA iV e-Mobilnost je Simply Clever – zbog ponude brzog punjenja, dalekog dosega, prihvatljivih cijena te okretnosti i dinamičnosti. Ponuda modela ŠKODA iV savršen je primjer kako ćemo vas odvesti u budućnosti: inteligencijom, učinkovitošću i zabavom.